ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Milad Mohammadi om hur mångfald bygger värden

23 januari 2018

I en föränderlig värld ser vi över våra affärsmodeller – men vad händer med arbetsmiljön? En arbetsplats som speglar samhällets mångfald får människor att känna sig involverade och skapar värden för individ, företag och samhälle. Det svåra är bara att nå dit. På Business Arena Malmö den 24 april berättar entreprenören, juristen och statsvetaren Milad Mohammadi varför olikheter är våra största tillgångar när värden ska byggas.

Under rubriken Hur mångfald bygger värden har vi den stora äran att presentera Milad Mohammadi som en av inledningstalarna på Business Arena Malmö den 24 april.

Milad Mohammadi är en flitigt anlitad föreläsare inom mångfald och integration, som i grunden är jurist och statsvetare. Han har vunnit ett flertal utmärkelser för sitt sätt att föreläsa. År 2017 tilldelades Milad Mohammadi Stora Talar-priset, bland tidigare utnämningar finns bland annat Årets inspiratör av Sweco (2015) och Sveriges supertalang av Veckans Affärer (2013).

– Det är roligt att Milad vill och har möjlighet att vara med på Business Arena Malmö. Det han ska prata om känns väldigt aktuellt, speciellt i ljuset av att det är valår där en av fokusfrågorna är integration. Milad Mohammadi är en populär talare som har ett speciellt sätt att föreläsa på. Jag ser fram emot att lyssna till honom, säger Emma Lundberg, projektkoordinator på Fastighetsnytt/Business Arena som arbetar med kongressens program.

Nyfiken på fler programpunkter på Business Arena Malmö?
Håll utkik på www.businessarena.nu och i din mejl. Inom kort presenterar vi den första versionen av programmet. Redan nu kan du se en del spännande innehåll i vår programöversikt.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015