ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mikael Damberg och Lottie Knutson inleder Business Arena Göteborg

30 januari 2018

Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg och inspiratören Lottie Knutson medverkar som inledningstalare på Business Arena Göteborg den 10 april.

Lyssna till Mikael Damberg som talar under rubriken ”Hur säkerställer vi ett frodigt och innovativt näringsliv?”. Västra Sverige, Sveriges tyngsta industriregion, är något som i allra högsta grad kräver näringslivets innovationskraft. Industrin måste inte bara kunna reagera på trender i konsumtion, man måste även kunna förutse och anamma dem. Hur kan, och bör, besluten fattas på högsta politiska nivå för att kunna bidra till ett innovativt näringsliv? Hur skapar vi rätt förutsättningar? Lyssna till vår närings- och innovationsministers syn på frågan.

Lottie Knutson har en bakgrund som journalist och författare. Hon gjorde sig känd för allmänheten i samband med tsunamikatastrofen 2004 då hon i rollen som kommunikationsdirektör Fritidsresor fick hantera en av landets största kriser. Som resebranschens ansikte utåt blev hon utnämnd till årets branschkvinna – och listan över hennes erfarenheter är nästan lika lång som den över hennes utmärkelser. På Business Arena Göteborg talar Lottie Knutson under rubriken ”Att leda när det värsta händer”, där vi får ta del av hennes syn på hur man som ledare ska agera vid stora kriser och vilka strategier vi använder oss av i en tid full av förändringar.

 

Nyfiken på fler programpunkter under Business Arena Göteborg? Ta del av programmet här!

Vi ses på Business Arena Göteborg den 10 april!

Anmäl dig här  

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev