ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mikael Damberg och Lottie Knutson inleder Business Arena Göteborg

30 januari 2018

Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg och inspiratören Lottie Knutson medverkar som inledningstalare på Business Arena Göteborg den 10 april.

Lyssna till Mikael Damberg som talar under rubriken ”Hur säkerställer vi ett frodigt och innovativt näringsliv?”. Västra Sverige, Sveriges tyngsta industriregion, är något som i allra högsta grad kräver näringslivets innovationskraft. Industrin måste inte bara kunna reagera på trender i konsumtion, man måste även kunna förutse och anamma dem. Hur kan, och bör, besluten fattas på högsta politiska nivå för att kunna bidra till ett innovativt näringsliv? Hur skapar vi rätt förutsättningar? Lyssna till vår närings- och innovationsministers syn på frågan.

Lottie Knutson har en bakgrund som journalist och författare. Hon gjorde sig känd för allmänheten i samband med tsunamikatastrofen 2004 då hon i rollen som kommunikationsdirektör Fritidsresor fick hantera en av landets största kriser. Som resebranschens ansikte utåt blev hon utnämnd till årets branschkvinna – och listan över hennes erfarenheter är nästan lika lång som den över hennes utmärkelser. På Business Arena Göteborg talar Lottie Knutson under rubriken ”Att leda när det värsta händer”, där vi får ta del av hennes syn på hur man som ledare ska agera vid stora kriser och vilka strategier vi använder oss av i en tid full av förändringar.

 

Nyfiken på fler programpunkter under Business Arena Göteborg? Ta del av programmet här!

Vi ses på Business Arena Göteborg den 10 april!

Anmäl dig här  

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev