ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA MALMÖ 2015: Marta & Therese Sjögran medverkar på Business Arena Malmö

21 april 2015
Torsdagen den 7 maj välkomnar vi fotbollsspelarna Marta Vieira da Silva och Therese Sjögran till Business Arena Malmö. De kommer att medverka under ett samtal om hur föreningsliv och fotboll kan bidra till en positiv social utveckling.

I en av programpunkterna på Business Arena Malmö tar vi ett nytt grepp i ämnet social hållbarhet genom att närma oss frågan genom idrotten, med fokus på FC Rosengård. Med för att berätta om kopplingen mellan idrott, självbild och social utveckling är två av FC Rosengårds fotbollsspelare, Marta Vieira da Silva och Therese Sjögran.

Marta-och-Therese-500x418

Marta Vieira da Silva är en brasiliansk fotbollsspelare och har blivit utsedd till världens bästa  fotbollsspelare fem år i rad av Fifa. Säsongen 2014 skrev hon kontrakt med FC Rosengård.

Therese Sjögran är en svensk fotbollsspelare som har spelat för FC Rosengård sedan 2012. Hon har utsetts till årets främsta kvinnliga fotbollsspelare i Sverige vid två tillfällen och har tidigare proffsspelat i amerikanska Sky Blue FC.

Marta Vieira da Silva och Therese Sjögran deltar på Business Arena Malmö den 7 maj, i programpunkten Föreningsliv och fotboll för social utveckling – FC Rosengård

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015