ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Många av landets KSO:er deltar i Kommunicate

26 augusti 2015

Ni har väl inte missat att titta på programmet i årets nyhet Kommunicate? Forumet som ger dig möjlighet att ta del av pågående projekt i 14 av landets kommuner!

Det är även en fin möjlighet att träffa på många av landets kommunpolitiker. Med på plats under onsdagen och torsdagen har vi bland annat åtta medverkande kommunstyrelseordföranden. Exempelvis Hans Lindberg (S) från Umeå kommun, Meeri Wasberg (S) från Haninge kommun, Leif Gripestam (M) från Täby kommun och Ann-Marie Nilsson (C) från Jönköpings kommun.

Se vilka kommuner, talare och projekt som kommer att lyftas fram här

Observera även att Kommunicate pågår under pauserna för att inte krocka med alla seminarier och fördjupningar som pågår under dagarna.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015