ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Lyckosökare ombeds hålla sig undan miljonprogramsområden

1 juli 2015

”Finns ett stabilt kassaflöde i miljonprogramsområden. Omsättningen kan vara så låg som 5%, vilket lockar andra investerare. Jag hoppas att det finns bolag som kan inse att det inte bara är kassaflödena man kan jaga, utan kunskap om att det finns andra saker man kan förvalta. Jag hoppas att lycksökare håller sig ifrån det här området”

Christel Armstrong Darvik, vd, Stena Fastigheter ger tydliga besked under Business Arena Almedalens pass om miljonprogramsområden

FullSizeRender (21)
Lennart Sjögren (Lennart Sjögren Analys & Utveckling), Peter Strand (Victoria Park), Christel Armstrong Darvik (Stena Fastigheter), Mikael Granath (Willhem), Sara Johansson (Concent), Katarina Berggren (KSO, Botkyrka kommun)

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015