ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Lokala och regionala aktörer lockar till Business Arena Umeå

6 februari 2015

Sara Östmark

”På Business Arena Umeå ser jag fram emot att lyssna på och träffa alla lokala och regionala aktörer som kan sin hemmamarknad bäst.”

Hur ligger landet vad gäller fastighetsmarknaden i norra Sverige? Missa inte Sara Östmark, chef för strategi och analys på Stenvalvet. Hon medverkar i ”Fastighetsägarperspektivet – marknadsläge, affärer och planer”, kl. 15.15, seminarium 1

Marknads- och konjunktursanalyser, tillväxtmöjligheter, genomförda transaktioner och aktuella affärer. På Business Arena Umeå den 17 februari ägnar vi ett av de heldagslånga seminarierna, Fastighetsmarknaden i norra Sverige, åt fastigheter, ekonomi och finans. Genom olika nedslag lär vi oss mer om den kommersiella fastighetsmarknaden i norra Sverige.

Tisdag 17 februari, kl. 11.00-16.15
Seminarium 1: Fastighetsmarknaden i norra Sverige
Moderator: Pontus Herin, samhälls- och ekonomijournalist
Expertkommentatorer: Marianne Förander och Ingemar Rindstig, EY Real Estate
Urval medverkande talare: Annika Winsth (chefekonom, Nordea), Erik Herngren (Senior Partner, Society Kairos Future), Åsa Henninge (analyschef, NAI Svefa), Knut Rost (vd, Diös)

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015