ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Lokala frågor – globala perspektiv

23 april 2019

En heldag om fastigheter och samhällsbyggnad i Sveriges fjärde storstad i ett av Europas mest expansiva tillväxtområden.

Anmäl dig till 2019-års upplaga av Business Arena Uppsala, 27 november på Uppsala Konsert & Kongress.

 

Välkomstträff hos Tengbom
Tillsammans med Tengbom bjuder Business Arena in anmälda deltagare till en välkomstträff kvällen innan kongressen, 26 november klockan 17.00-19.00. Platsen är Tengboms då nyinvigda kontor i Forumgallerian i Uppsala. Missa inte det! Du anmäler dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Uppsala.

Synlighet på plats
Kontakta Kristian Wallgren om du vill veta mer om hur ditt företag kan synas på Business Arena Uppsala 2019: kristian.wallgren@fastighetsnytt.se / +46 (0)70 737 96 37

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015