ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Logiskt att lära sig av logistik?

4 februari 2020

En effekt av en kraftigt ökad e-handel är att det skickas större volymer av paket. Ett segment som gynnats av trenden är logistikfastigheter. Precis som inom handeln är det digitaliseringen som i hög takt driver utvecklingen på området. Vad kan resten av branschen lära sig av logistikfastighetsbolagen när det gäller hantering av data och digitalisering? Vad är unikt med förvaltningen inom logistik?

I panelen medverkar: Jörgen Eriksson, regionchef Malmö, Catena, Tobias Åbonde, Nordic Director Home Delivery, Bring och Eva Sterner, Head of Development, Logicenters.

Ta del av programmet >>
Anmäl dig till Business Arena Malmö här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015