ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: Ljuset används mer medvetet i Norden

20 januari 2016

kai piippo

Vilken roll har identiteten för tillväxten och stadsutvecklingen? Ungefär så kan man sammanfatta en av programpunkterna i stadsbyggnadsseminariet. En av dem som deltar är Kai Piippo, Head of Design på ÅF Lighting Sweden. Han menar att ljuset har fått en allt större roll i dagens stadsutveckling:

”De flesta städer är i dag i början av den så kallade smart city-utvecklingen. I framtiden kommer ljuset att användas på ett medvetet sätt i mycket större utsträckning än i dag, speciellt här upp i den mörka Norden. Viljan att använda ljus för att profilera området, regioner eller städer kommer att driva på utökad användning av den teknik som redan finns”

Utöver Kai Piippo och Ragnhild Backman deltar även kommunikationsrådgivaren Per Schlingmann, arkitekten Linda Schuur och fastighetsbolagsägaren Ragnhild Backman i diskussionen. Läs mer

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015