ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Låt oss presentera ett par av årets största nyheter på Business Arena Stockholm!

29 maj 2015

Sedan starten för 15 år sedan har vi för varje år konsekvent utvecklat programmet i enlighet med rådande bransch- och samhällstrender. I år är inget undantag. Här presenterar vi några av de nyheter vi infört till Business Arena Stockholm 2015, där talare som vår tidigare statsminister, sittande infrastrukturministern, en prisbelönad ekonomiprofessor och en TED talks-föreläsare med expertis inom säkerhet och urbanisering kommer att medverka. 

Träffa några av årets talare 

talare

 

 

 

 

 

 


Nytt internationellt finansseminarium med global makroekonomi i fokus
En av årets stora satsningar är ett nytt internationellt finansseminarium där vi analyserar läget i den globala ekonomin och de makrofaktorer som påverkar den. Här ger bland annat Fredrik Reinfeldt, tidigare statsminister och partiledare för Moderaterna, sitt perspektiv på hur svensk ekonomi förhåller sig på den globala kartan.

Möt arkitekturen i en av årets programnyheter
Lyssna till diskussioner om aktörssamverkan, arkitekturpolitik, arkitektens framtida roll och olika dimensioner av arkitekturens betydelse för hållbarhet. I år presenterar vi ett helt nytt seminarium i temat arkitektur.

Vad betyder digitaliseringen för fastighetsbranschen?
Vi vet att den digitala utvecklingen ändrar spelreglerna. Vi vet också att det krävs kunskap för att hänga med och stå sig konkurrenskraftig. I ett helt nytt seminarium om IT och digital teknik ger vi dig det underlag du behöver känna till för att bedriva din dagliga verksamhet.

I Kommunicate kommer kommunerna till tals
En av nyheterna vi infört i år är Kommunicate där representanter från svenska kommuner i kortfattad och informell form berättar om aktuella projekt och planer. Ett program med medverkande kommuner och agendor presenteras snart.


Anmäl dig här 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015