ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Långsiktig förvaltning eller snabba affärer?

22 augusti 2018

De senaste åren har vi sett flera exempel på affärer där bostadsfastigheter sålts efter ett kort ägande, till en betydligt högre prislapp än inköpspriset. Samtidigt verkar de svenska bostadsfastigheterna locka en ny typ av köpare – där utländska investerarfonder köper på sig fastigheter i allt snabbare takt. Var ligger fokus – och var befinner sig hyresgästerna i allt detta?

På Business Arena Stockholms andra dag, 20 september, diskuterar en initierad panel ”Långsiktig förvaltning eller snabba affärer?”, bland talarna ser vi Ulf Nyqvist, fd vd, Botkyrkabyggen, Per Ekelund, vd, Victoria Park och Simon Safari, ordförande, Hyresgästföreningen Stockholm.

Välkommen att lyssna! Vi ses på Business Arena Stockholm.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015