ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kvinnlig idrott och fastighetsutveckling

18 april 2013

Projektet World Village of Women Sports i Malmö syftar till att höja statusen på kvinnors idrott och hälsa. Ambitionen är att skapa ett fysiskt centrum för forskning och utveckling om bland annat näringslära och skador som drabbar kvinnliga idrottare.

Midroc tillför fastighetskompetens till projektet som totalt omfattar planerade investeringar på 200 miljoner euro. (läs mer på: http://fastighetsnytt.se/2012/04/midroc-delagare-i-world-village-of-women-sports/ )

Malin Eggertz Forsmark, som är vd på World Village of Women Sports, berättade om projektet under session 5 på Business Arena Malmö ”Projekten som ritar om kartan”.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev