ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kommunicate 2.0

9 augusti 2018

Den populära pausaktiviteten får nya kläder på Business Arena Stockholm i september. 

För erfarna Business Arena-besökare är ”Kommunicate” inte obekant. I år tar vi ett nytt grepp om den populära aktiviteten som pågår i pauserna under kongressen. Kommunicate får en ny inramning i en rappare ton, där Sveriges kommuner bjuds in till samtal om ett specifikt område, projekt eller investeringscase. Moderator är civilingenjören och projektledaren Jeanette Nilsson från LTU Business som har en lång karriär inom näringslivsutveckling nationellt, regionalt och lokalt.

Nyfiken på vilka kommuner som deltar i år? Håll utkik på Business Arenas hemsida! Bland annat deltar Trelleborg, Sollentuna, Gävle, Position Väst och Luleå.

Se den första programversionen för Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015