ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kom och träffa politikerna på Business Arena Almedalen!

25 juni 2014

I går arrangerades Business Arena Almedalens partnerträff. Där informerade vi våra 24 partners om upplägget, vi gick igenom programmet och pratade gemensamt ihop oss inför nästa veckas evenemang.

En av dem som medverkade var Reinhold Lennebo, vd på Fastighetsägarna Sverige, som bjudits dit för att berätta om sina erfarenheter av politikerveckan i Almedalen. Enligt honom är den största skillnaden i Almedalen i dag att det är svårare att hitta och träffa politikerna än tidigare.

Det kan ni göra på Burmeister.

Till Business Arena Almedalen har vi nämligen bjudit in ett flertal politiker att medverka i våra olika programpunkter. Nedan följer ett par av dem.

30/6 : Madeleine Sjöstedt (FP), borgarråd och ordförande, Fastighetsnämnden, Stockholms stad – Stockholm bygger 6000 nya studentbostäder – hur möter det behoven?

30/6 : Anneli Hulthén (S), kommunstyrelsens ordförande, Göteborgs stad – Hur kan man omsätta forskningsresultat i bostadsprojekt? Exemplet brf Viva

30/6 och 4/7: Veronica Palm (S), bostadspolitisk talesperson – Vad gör politiken för att öka bostadsbyggande – på riksnivå, regionalt och kommunalt? och Rakt på sak – om makten, politiken och bostäderna

1/7: Milan Obradovic (S), kommunalråd, Malmö stad – Framtidens miljonprogram – hur utformar vi det?

2/7: Gabriel Wikström, förbundsordförande, SSU – Så ska staden byggas – om nästa generation får bestämma

3/7: Stefan Attefall (KD), civil – och bostadsminister – Rakt på sak – om makten, politiken och bostäderna

 

Se vårt program för fler

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015