ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kan stadscentrerade regioner vara ett alternativ?

17 december 2019

Samtidigt som förslaget om storregioner syftar på att skapa färre, större och ekonomiskt mer effektiva administrativa enheter växer sig idén om den fallande nationalstaten och städerna som draglok för tillväxt allt starkare. Får man ekonomiska fördelar genom att fokusera administrationen på fler och mindre enheter?

Talare bland flera: Helena Markgren, affärschef, Tyréns AB, Lars Westin, professor, Centrum för Regionalvetenskap vid Umeå universitet och Patrik Nilsson, ordförande, Umeåregionens Regionråd.


Se programmet här>>
Anmäl dig här>>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev