ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kan (bör) olika stadsdelar ha olika identitet?

8 april 2014

”Vi ska bejaka olikheterna. Visst kan vi ha gemensam Göteborgsidentitet, men det finns ingen motsättning i att känna att hjärtat bultar för Göteborg, eller att ha ett hjärta som bultar för Majorna, eller vilken stadsdel det nu kan vara. Bara det inte finns ett utanförskap. Det är knäckfrågan.”

Rudolf Antoni, näringslivspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, svarar på publikfrågan ”Hur ser ni (panelen) på att olika stadsdelar i Göteborg har olika identitet?”, under programpunkten Identitet och framtid – går det att påverka bilden av Göteborg?

_0274886

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015