ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Johar Bendjelloul och Amelia Adamo leder Business Arena Norrköping

1 februari 2019

Journalisten Johar Bendjelloul och magasinsdrottningen Amelia Adamo är moderatorer för Business Arena Norrköping den 21 mars. Under en heldag samlas fastighets- och samhällsbyggnadssektorn för att nätverka och utbyta kunskap.

Business Arena är Nordens största mötesplats för personer på ledande befattning inom fastighet och samhällsbyggnad. Business Arena Norrköping är en del av konceptet Business Arena Satellit – lokala mötesplatser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Arrangörer är Business Arena tillsammans med Norrköpings kommun.

När: 21 mars
Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress

Anmäl dig här

Ta del av hela programmet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015