ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jernhusens vd om förväntningarna på Business Arena Stockholm

21 augusti 2014

Kerstin Gillsbro, vd, Jernhusen kommer att medverka i Business Arena Stockholms seminarium Stockholm-Mälardalen – utvecklingsperspektiv med flera noder, torsdagen den 18 september. Vi tog chansen att ställa henne ett par frågor inför hennes medverkan.

Kan du ge oss en liten föraning om vad du kommer att tala om?
Jag kommer att tala om vikten av att i tidiga skeden planera för infrastruktur för att få förutsättningar till ett robust samhälle

Vi passade även på att fråga Gillsbro om hennes förväntningar på årets arrangemang. Möjligheten till nätverkande blev hennes svar:

Jag ser fram emot alla intressanta möten med personer i branschen och på att få möjlighet skapa nya kontakter

Kerstin Gillsbro kommer att medverka i Infrastruktur och bostäder – kan ett regionalt perspektiv lösa knutarna? kl. 14.30, en programpunkt som ingår i seminarium 8.

Kerstin Gillsbro

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015