ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jenny Madestam om bostadspolitiken

7 april 2014

Att ta i dessa bostadspolitiska frågor inför ett val tycks likställas med politiskt självmord. Det kommer väcka ilska hos vissa grupper” (Expressen: Dags att införa marknadshyror, 2014-04-04)

Dags att införa marknadshyror” heter Jenny Madestams senaste Expressen-kolumn. I torsdags medverkade hon i valupptakten på Business Arena Malmö. Imorgon tisdag är det dags igen; den här gången på Business Arena Göteborg!

Vilket parti vinner valet? Vilka frågor kommer att hamna på agendan beroende på valutgången? Och vad händer med bostadspolitiken?

Missa inte en spännande valupptaktsanalys med Jenny Madestam (Stockholms universitet), Rudolf Antoni (Fastighetsägarna GFR), Fredrik Tenfält (GP) och Hans Wallenstam (Wallenstam), imorgon kl. 09.45 på Business Arena Göteborg, Svenska Mässan!

_0273515

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015