ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jan Jörnmark om landets politiska turbulens

12 januari 2015

Jan Jörnmark

I söndags (11/1) debuterade Jan Jörnmark, författare och docent i ekonomisk historia, som söndagskrönikör i GT Kultur. I sin första krönika skriver han om Göteborgs infrastruktur och beskriver staden som med sina utspridda stadsdelar påminner om ett ”Europas minivariant av Los Angeles”.

Tisdagen den 14 april kommer Jan Jörnmark till Business Arena Göteborg för att prata om den politiska turbulens som präglat landet de senaste månaderna och vilka konsekvenser det politiska landskapet kan innebära för Sverige och samhällsbyggnadssektorn.

Mer information kommer med programmet den 3 februari!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015