ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jämställdhet – viktig fråga för Miljöpartiet

2 juni 2014

Vid sidan av klimat och miljö, nya jobb och skola är jämställdhet en av Miljöpartiets viktigaste frågor i valrörelsen; en fråga partiet måste visa tydligare, menar Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson.

Vi ser att män och kvinnor fortfarande inte tjänar lika mycket, unga tjejer mår väldigt dåligt och vi har fortfarande ingen samtyckeslagstiftning när det gäller våldtäkter. Vissa säger att Sverige är ett av världens mest jämställda länder, men vi tycker att det helt klart är dags för en feministisk politik. Så här kan vi inte ha det

Läs hela artikeln här.

Tisdagen den 2 juli kl. 11.15 kommer Magda Rasmusson till Business Arena Almedalen för att medverka i ”Så ska staden byggas – om nästa generation får bestämma”.

magda
Magda Ramsusson på Business Arena Göteborg 2014

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015