ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

"Inspiration går före institution"

1 juli 2013

När Rudolf Antoni, näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, berättade om nya rapporten ”Stadens kultur och tillväxt” på Fastighetsbranchens mötesplats i Almedalen på restaurang Burmeister sammanfattade han sitt framgångsrecept så här:

”Inspiration går före institution när det gäller kultur”.

Lund hamnade i topp i undersökningen, före Stockholm, Göteborg och Malmö. En annan stad som enligt Rudolf Antoni har jobbat medvetet och framgångsrikt med kulturen som tillväxtbefrämjande faktor är Borås, som klättrade tolv placeringar jämfört med förra året och hamnade på plats 17.

”Borås har jobbat väldigt medvetet med satsningar på kultur, exempelvis i form av skulpturer, textil och design. Det här är resultatet av att de har tagit ett beslut om att positionera sig på det kulturella området”.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev