ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

"Inspiration går före institution"

1 juli 2013

När Rudolf Antoni, näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, berättade om nya rapporten ”Stadens kultur och tillväxt” på Fastighetsbranchens mötesplats i Almedalen på restaurang Burmeister sammanfattade han sitt framgångsrecept så här:

”Inspiration går före institution när det gäller kultur”.

Lund hamnade i topp i undersökningen, före Stockholm, Göteborg och Malmö. En annan stad som enligt Rudolf Antoni har jobbat medvetet och framgångsrikt med kulturen som tillväxtbefrämjande faktor är Borås, som klättrade tolv placeringar jämfört med förra året och hamnade på plats 17.

”Borås har jobbat väldigt medvetet med satsningar på kultur, exempelvis i form av skulpturer, textil och design. Det här är resultatet av att de har tagit ett beslut om att positionera sig på det kulturella området”.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev