ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Ingen fråga är för liten eller för stor”

14 september 2012

Stockholms finansborgarråd Sten Nordin (M) håller öppningsanförandet på Business Arena. Själv ser han bostadsfrågorna och företagsklimatet som de viktigaste frågorna för Stockholm.

Under Business Arena träffas nyckelpersoner från hela samhällsbyggnadssektorn. I det sammanhanget, vilka frågor ser du som viktigast att lyfta fram för Stockholm?

 – De allra viktigaste frågorna är att skapa samsyn kring bostadsfrågan samt kring vikten av ett starkt företagarklimat i Stockholmsregionen. Dessa båda frågor går hand i hand och både förutsätter och skapar förutsättningar för varandra, säger Sten Nordin.

Du har deltagit på Business Arena tidigare. Vad betyder arrangemanget för dig?                            

Jag ser det som en viktig mötesplats där ingen fråga är för liten eller för stor. Alla aspekter som kan vara till gagn för ett växande Stockholm har en möjlighet att belysas under Stockholm Business Arena. Det är dess stora styrka, säger Sten Nordin.

Sten Nordin inviger även Stockholmsmontern (Stockholms stad Lounge, plan 4) klockan 10.15 på onsdagen.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015