ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Infrastrukturprojekt som intresserar & irriterar

26 februari 2014

Igår arrangerade Järnvägsfrämjandet ett välbesökt (ett flertal åhörare tvingades lämna lokalen på grund av platsbrist) seminarium om Västlänken på Chalmers i Göteborg; ett projekt som såväl intresserar som irriterar göteborgarna enligt Göteborgs-Postens rapporteringen från seminariet.

Är du intresserad av de pågående infrastrukturprojekten i Göteborg och kommer att befinna dig på Business Arena den 8 april, kan vi tipsa om vår programpunkt ”Mycket på gång när det gäller infrastruktur – hur tas de nya värdena tillvara?”. Vi fokuserar på projekt som just det Västsvenska paketet och Scandinavian 8 million city.

Seminariet igår avslutades med en kommentar med koppling till publikens höga medelålder: ”Var är ungdomarna? Västlänken ska invigas 2028, då ligger allihop här redan under jorden”.

En del av ungdomarna finns på Svenska Mässan den 8 april. I ”Framtidsfokus: Ungdomspanel med fokus på storstäder och stadsbyggnad” kommer fyra ungdomspolitiker att ge sin syn på aktuella storstadsfrågor och dela med sig av sina visioner inför framtiden. Vi har tidigare talat med ett par av deltagarna om vilka deras viktigaste storstadsfrågor är. Infrastruktur är en av dem. Läs inlägget här.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015