ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Infrastrukturkommissionen: nya alternativa finansieringsmöjligheter

27 augusti 2015

”Vi behöver arbeta på nya sätt för att rusta upp infrastruktur. Nya initiativ kan ge mer nytta för de pengar som redan satsas, och föra till nya resurser till behov som inte täcks i dag”. Så skriver Björn Hasselgren, ordförande i Infrastrukturkommissionen, i SvD (2015-08-25).

Sedan mars 2015 har Infrastrukturkommissionen studerat finansiering, ägande och organisering av infrastruktur i Sverige, för att därefter kunna ta fram nya lösningar för hur finansieringen av ny infrastruktur kan bli möjlig. Kommissionens resultat kommer att presenteras i en rapport i september.

Onsdagen den 17 september kommer vi att få höra om arbetet från just Björn Hasselgren själv, då han besöker Business Arena för att medverka i programpunkten Infrastrukturkommissionen. I det efterföljande spåret Möjligheter utanför budgetramen medverkar bland annat Stefan Attefall, tidigare bostadsminister och en av ledamöterna i Infrastrukturkommissionen, samt Kerstin Hessius, vd i tredje AP-fonden.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015