ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Infrastrukturen – en log(ist)isk fråga

15 mars 2019

Tack vare sitt läge nära kontinenten är södra Sverige en viktig del i det svenska logistiknätet. Hur ser tillgången på mark ut i logistiklägen med bra tillgänglighet till spårbunden infrastruktur och hur ser efterfrågan ut? Finns det behov för en bättre utbyggnad av infrastrukturen?

Medverkande i panelen: Magnus Alfredsson, enhetschef, Malmö stad, Hans Sahlin (bilden), logistikchef, Castellum, Micael Svensson, chef affärsområde depå och kombiterminaler, Jernhusen AB, Benny Thögersen (bilden), Catena Fastigheter och Christian Berglund, fastighetschef, Swedish Logistic Property.

Nyfiken på mer från programmet? Ta del av det här på webben eller som pdf (uppdaterad 14 mars) >>

Anmäl dig till Business Arena Malmö här >> 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015