ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Infrastruktur i Göteborg

17 februari 2014

”En växande stad och region kräver politiska beslut som inte bara avser dagen utan som rustar för framtiden. Det är om denna framtid för Göteborg den trafikpolitiska debatten ytterst måste handla.”

Fredrik Tenfält skriver om den pågående debatten om Västlänken och om framtiden i ”Västlänken behövs” i Göteborgsposten, 15 februari.

Den 8 april kommer Göteborgs infrastruktur att diskuteras i seminariepunkten ”Mycket på gång när det gäller infrastruktur – hur tas de nya värdena tillvara?”. Med hjälp av Urban Hammarlund (Jernhusen), Ylva Löf (GR) och Carl-Anton Holmgren (Trafikverket) kommer vi att belysa viktiga projekt och deras påverkan på Göteborg.

Tidigare samma dag kommer Fredrik Tenfält själv att medverka på Business Arena. Då kommer han att analysera valutgångens verkan på regionen och branschen i valupptakten.

Missa inte det!

 

tenfält

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015