ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Industriell boost – kan norra Sverige hålla farten uppe?

27 september 2019

Vid sidan om diskussionen om kunskapsstaden och det viktiga innovationsklimatet har också industrin fått ett uppsving, allt från turism till traditionell tillverkningsindustri. Hur ser framtida expansionsplaner ut?

På Business Arena Luleå kan du lyssna till bland andra John Wallon, enhetschef, regional tillväxt norra Sverige, Tillväxtverket, Patrik Öhlund, CEO, Node Pole, Björn Rentzhog, vd och koncernchef, Persson Invest, Knut Rost, vd, Diös och Lena Segerlund (bild), Investment Manager, Invest in Norrbotten.

Ta del av programmet som PDF>>
Anmäl dig här>>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev