ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Idag startar Business Arena Almedalen

1 juli 2018

Idag, söndag den 1 juli, startar Business Arena Almedalen som pågår fram till torsdag den 5 juli. Fem intensiva dagar med nära 50 programpunkter om fastighets- och samhällsfrågor med fler än 200 talare på scen.

Vi ser fram emot att träffa dig! Nedan har vi samlat information som underlättar inför ditt besök.

Business Arena Almedalen är kostnadsfritt och öppet för alla. Observera dock att detta sker i mån av plats då lokalen har sina begränsningar. Ingen föranmälan krävs. Vi reserverar oss för programändringar och att vissa seminarier kan bli fullsatta. 

Adress

Restaurang Supper på Burmeister
Strandgatan 9 (intill Donners plats)
621 25 Visby

 

Söndagsmingel och valanalys

Vi inleder veckans fullspäckade Almedalsprogram söndag klockan 14.30 med en valanalys av statsvetaren Stig-Björn Ljunggren, som lotsar oss mellan valfläsk och partiagendor i Almedalsbruset. Missa inte den uppföljande panelen om vilka ödesfrågor som blir de viktigaste för branschen inför valet i höst. Vi avslutar dagen med ett klassiskt Business Arena-mingel med förfriskningar och tilltugg.

 

Se programmet i appen, som pdf, på hemsidan eller i Almedalsguiden

Programmet pågår varje dag mellan klockan 08.00 och 16.30, utom söndag då vi startar 14.30. Teman såsom bostad, hållbarhet, digitalisering, samhällsfastigheter, stadsbyggnad och tillväxt ramar in veckans agenda. Ta del av programmet via hemsidan, som nedladdningsbar pdf, i Business Arena-appen eller i Almedalsguiden (sök på Business Arena).

Glöm inte att favoritmarkera dina programpunkter i BA-appen och Almedalsguiden.
Tryckt program delas ut på plats.

Vilka står på scen?

På hemsidan, i appen och i det tryckta programmet har vi samlat samtliga talare och moderatorer som kommer medverka på Business Arena Almedalen 2018. Se vilka de är och vad de kommer tala om här >>

 

 

Mingel och match

Söndag och tisdag avslutar vi med mingel för de som är kvar på sista seminariet. Minglet börjar vid programmets slut klockan 16.30 och pågår fram till 18.00. (Naturligtvis visar vi fotbollsmatchen Sverige-Schweiz på tisdagens mingel.)

 

Samarbetet gör Business Arena Almedalen möjligt

I år samarbetar vi med 65 partnerföretag i Almedalen. Se vilka de är och läs mer om dem i appen eller på vår hemsida!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015