ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ibrahim Baylan möter fastighetsbranschen i Luleå

12 mars 2018

Den 29 maj kommer nordens största mötesplats för fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, till Luleå. Det blir det första arrangemanget inom ramen för Business Arena Satellit. Inleder dagen gör samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan, som talar om norra Sveriges roll på den globala energimarknaden.

Norra Sverige en spelare på den globala marknaden  

Det rustas för fortsatt utbyggnad av kraftproduktionen med förnybar energi där stort fokus läggs på vindkraft. Den goda tillgången på el, och då inte minst grön el, har blivit ett slagkraftigt konkurrensmedel när den nya energiintensiva industrin söker etableringssajter. Sveriges norra region kan på allvar utmana om de stora bolagen. Framtiden handlar om en växande arbetsmarknad – här krävs både kompetensutveckling och ny arbetskraft. Hur kan de regionala resurserna stärkas och spridas? Vilken är norra Sveriges plats i det nationella samtalet?  Lyssna till Sveriges samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan när han inledningstalar på Business Arena Luleå den 29 maj, på Clarion Hotel Sense.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev