ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

I pausen: Mötesplats Stockholm

18 september 2018

Kom och diskutera med företrädare för vår kära huvudstad! I pauserna på Business Arena Stockholm 19-20 september pågår Mötesplats Stockholm. På agendan står bland annat arbetsplatser i söderort, fibernätet, socialt värdeskapande och läget i Hagsätra-Rågsved. Moderator är Christoffer Carlander, utredare vid Stadsbyggnadskontoret i Stockholms stad. På scen får han sällskap av bland andra Torleif Falk, stadsarkitekt Stockholm stad, Veronica Thunholm, vice vd för Stokab och Håkan Falk, exploateringsdirektör Stockholms stad.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015