ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur vill Göteborgs nya politiker lösa bostadsfrågan?

4 februari 2019

Efter en ovanligt segdragen process fick Göteborgs stad i november ett nytt politiskt minoritetsstyre, där Alliansen och ett nytt vänsterblock med V, MP och Fi inledde ett valtekniskt samarbete. Hur ska politikerna hantera bostadsfrågan i bilstaden där politikerförtroendet är lågt och medborgarna tycker mycket om det mesta? Hur ser man på kopplingen mellan bostäder och sociala utmaningar?
Kort och gott: hur vill det nya styret bygga staden?

Lyssna till en spännande diskussion mellan politiker i Göteborgs nya styre. I panelen medverkar Axel Josefson (M), kommunstyrelsens ordförande, Göteborgs stad, Ann-Sofie Hermansson (S), oppositionsråd, Göteborgs stad och Martin Wannholt, partiordförande, Demokraterna. Programpunkten är en del av bostadsseminariet där Johar Bendjelloul, journalist på Dagens Nyheter är moderator.

Nyfiken på programmet? 
I månadsskiftet släpper vi den första programversionen för Business Arena Göteborg. Det bjuds på sju parallella spår i form av fyra heldagsseminarium och tre fördjupningar. Ett urval av ämnen som kommer diskuteras under dagen är finans, arkitektur och digitalisering. Håll ögonen öppna!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015