ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur tar man till vara medarbetarens kreativitet?

3 mars 2017

I dagens allt mer kunskapsbaserade och snabba näringsliv är det oerhört viktigt att ha kreativa medarbetare och att företaget lyckas ta till vara på kreativiteten. Det kan till och med handla om företagets överlevnad. Medarbetare som får vara kreativa mår och presterar bättre. Det finns alltså fördelar för företaget men det krävs också mod från ledningens sida och att man satsar på mångfald i arbetsstyrkan.

På den gemensamma inledningen till Business Arena Göteborg kan du lyssna på Farida Rasulzada, biträdande universitetslektor, Lunds universitet, som har forskat i ämnet.

Anmäl dig här>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015