ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur tar branschen #metoo vidare?

15 februari 2018

Rörelsen kring #metoo har spridit sig över hela världen – inte minst till Sverige där kvinnor inom många olika yrkesgrupper vittnar om allt från manliga härskartekniker till grova sexuella kränkningar. Bygg- och fastighetsbranschen är långt ifrån skonad, något vi bland annat kunde se genom hundratals historier under #sistaspikenikistan. Hur tar branschen vrålet vidare för att det inte ska stanna där, utan landa i faktiska förändringar och drägliga arbetsförhållanden för samtliga? På Business Arena Umeå den 21 februari lyssnar vi till en panel som lyfter #metoo ur ett branschperspektiv.

Bland paneldeltagarna finns Cajsa Winge, arkitekt vid Alton Öhman, en av initiativtagarna till #sistaspikenikistan. Hon får sällskap på scen av Urban Månsson, vd för svensk Byggtjänst, Kajsa Hessel, vd för Projektgaranti, Maria Hernroth, hållbarhetschef vid Peab och Anna Wenner, HR-direktör, Skanska.

Missa inte det!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015