ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur ska Luleå tackla Trump?

15 mars 2018

När landet i väst bestämmer sig för att införa tullavgifter på stål och aluminium är det ytterligare ett tecken på en protektionistisk utveckling i världen där den egna handeln ska gynnas. Stick i stäv mot den globala utvecklingen inom exempelvis den digitala industrin som är geografiskt oberoende. Här är norra Sverige representerat från bägge håll med globala jättar som etablerar sig kombinerat med en betydande export av råvaror. Men det är upp och ner i finansvärlden, hur ska en region som norra Sverige positionera sig i det ekonomiska ställningskriget?

Business Arena Luleå välkomnar Martin Bolander, senior makroekonom på Swedbank, som hjälper oss att besvara den stora frågan: hur ska Luleå tackla Trump? Missa inte det den 29 maj!

Läs mer om Business Arena Luleå >>

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015