ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur ser morgondagens Göteborg ut?

31 januari 2014

I ledaren ”Göteborg missar en unik möjlighet” i Expressen, kunde man igår läsa Tomas Ernhagens efterfrågan om bättre nyttjande av potentialen vid stadsplaneringen av Göteborg. Med anknytning till den fråga som Tomas Ernhagen lyfter om den pågående stadsbyggnadsutvecklingen i Göteborg, vill vi nämna ett par relaterade programpunkter som kommer på Business Arena Göteborg den 8 april:

I ”Från Älvstaden till Kvillebäcken – projekten som förändrar stadsbilden” kommer planerna för Göteborgsprojekt som Älvstaden, Frihamnen, Hisingen och Kvillebäcken att presenteras och diskuteras under en halvtimme.

I fördjupningen ”Stadsutvecklingsprojekten som ritar om Göteborg” kommer väl insatta paneldeltagare att göra en djupdykning i fyra av de största stadsutvecklingsprojekt som just nu pågår i Göteborg; Älvstaden, Hovås, Kvillebäcken och Gamlestaden.

Missa heller inte programpunkten ”Ekonomi och konjunktur – uppföljande samtal”; då medverkar Tomas Ernhagen själv i panelen.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev