ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur ser marknaden ut i Göteborgsområdet?

17 februari 2017

Stora fastighetsportföljer har kommit ut på marknaden och volymen är stor, både i Västsverige och i övriga landet. Vilka lägen i Göteborg och andra städer i västra Sverige är mest attraktiva och var finns mest potential? Vilka segment efterfrågar kapitalet mest och hur ser egentligen hyresmarknaden ut?   I fördjupningen Hur ser marknaden ut i Göteborg med omnejd? diskuteras fastighetsmarknaden. Deltar gör bland annat Åsa Henninge, analyschef, NAI Svefa och Anne Almlund Rosengren, chef fastighetsrådgivning Göteborg, Catella.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015