ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur påverkar digitaliseringen städer, fastigheter och fastighetsbolag?

25 augusti 2015

Digitalisering

Det talas om att digitaliseringen befinner sig i ett stadium där den kommer att påverka samhället i en tidigare oanad skala. Enorma mängder tillgängliga data i kombination med en enorm kapacitet att processa den förändrar helt enkelt läget. Det handlar om alltifrån självkörande bilar till robotar inom sjukvården och algoritmer som kan utföra jobb som akademiskt utbildade människor utför i dag.

Det här kommer även att påverka fastighetsbranschen och våra städers funktion. När en soptunna kan känna att den börjar bli full och skicka iväg en arbetsorder på egen hand förstår man att beteenden och arbetsrutiner kommer att påverkas. Gatlyktor kommer att tändas när någon går på trottoaren. Affärslogiken i många branscher förändras i grunden och kundernas önskemål blir avgörande för att kunna sälja produkter och tjänster på ett helt nytt sätt.

Det här och de nya utvecklingsmetoder som delvis följer i digitaliseringens spår kommer vi att ta upp under seminariet ”Förändring kommer aldrig att gå så långsamt igen” under Business Arena. Ett lysande tillfälle för dig som sitter i ledande ställning och behöver förstå vad som håller på att hända.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015