ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur maximerar vi regionens potential?

28 december 2018

 

En trög fastighetsmarknad som inte agerar proaktivt kan bli en hämsko på ekonomin, där lokalbehovet och behovet för bostäder är en tydlig tillväxtfråga. Likaså är den investeringsintensiva fastighetssektorn beroende av att det finns efterfrågan efter lokaler och i en stark konjunktur frodas fastighetsbranschen. Hur skapar vi en balans som är förutsägbar och skapar förutsättningar för en stark lokal ekonomi, till fastighetsbranschens fördel?

Lyssna till en paneldiskussion mellan Johan Wessman, vd, Øresundsinstituttet, Ulrika Hallengren, vd, Wihlborgs Fastigheter AB och Per Svensson, vd, Croisette Real Estate Partner i programpunkten ”Hur maximerar vi regionens potential till fastighetsbranschens fördel?” under Business Arena Malmö.
Vi ses väl den 2 april?

Säkra din plats här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015