ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur mår stadskärnorna ekonomiskt – en presentation av cityklimatet Väst

15 mars 2017


Rudolf Antoni är vice vd och utvecklingschef, Fastighetsägarna GFR och presenterar rapporten om stadskärnornas ekonomiska läge på Business Arena Göteborg.

Cityklimatet är en rapport som tar tempen på hur stadskärnorna utvecklas i förhållande till övrig handel i kommunen. Exempel på övrig handel är externa handelsplatser, så kallade köplador men också den kraftigt växande e-handeln. På Business Arena Göteborg den 6:e april presenterar Rudolf Antoni (bilden), vice vd och utvecklingschef, Fastighetsägarna GFR och Fredrik Bergström, WSP analys och strategi, rapporten.

Mer information finns här>>

Anmäl dig till Business Arena Göteborg här>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015