ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur kan fastighetsmarknaden bidra?

8 mars 2019

De svenska privata bostadsbolagen har på senare år i allt större utsträckning tagit initiativ till att skapa arbetstillfällen för de boende i sina områden genom att skapa anställda boende som områdesvärdar och således slussa in dem i arbetslivet. Vilket resultat har detta arbete givit, kan modellen utökas och till och med replikeras av andra näringslivsbranscher?

Lyssna till en paneldiskussion mellan vd trion Per Ekelund, vd, Victoria Park AB, Ilija Batljan, vd, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB och Mona Finnström, vd, Fastigo.

Nyfiken på mer från programmet? Ta del av det här på webben eller som pdf (uppdaterad 14 mars) >>

Anmäl dig till Business Arena Malmö här >> 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015