ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA MALMÖ 2016: Hur är det med barriärerna i Öresund?

8 mars 2016

malmo_8mars

Förra året kom Öresundskommittén med en rapport som tog upp olika ”barriärer” i Öresundsregionen och hur bland annat arbetspendlingen skulle kunna öka. Nu kommer Greater Copenhagen-samarbetet och utökad internationell marknadsföring. Under seminariet med tema fastighet och finans i Malmö den 14 april kommer vi att diskutera samarbetet över sundet. Det finns nämligen de som menar att det skulle kunna fungera mycket bättre.

Med på scenen finns den tidigare danske utrikesministern Uffe Ellemann-Jensen som delar med sig av sina unika internationella erfarenheter och den danska synen på grannen i norr. Med sig har han Öresundsinstitutets vd Johan Wessman och advokaten Torben Schøn från Bech-Brun.

Missa heller inte Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelseordförande i Malmö, som håller välkomstanförandet och utvecklar relationen till Köpenhamn.

 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev