ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Huddinge 2030: Hur blir ambitionerna verklighet?

23 juni 2014

10 000 nya bostäder. 20 000 nya arbetsplatser. Det är ambitionerna i Huddinge kommuns nyligen framtagna översiktsplan. Visionen är att uppnå målen till år 2030.

– Översiktsplanen är ett av kommunens viktigaste och mest strategiska dokument. Inriktningen är en stark tillväxt och att den ska ske på ett hållbart sätt. Vi vill bygga levande stadsmiljöer där bostäder, arbetsplatser, handel och service samspelar, säger Tomas Hansson (KD), kommunalråd och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden i ett pressmeddelande från kommunen.

På Business Arena Stockholm onsdagen den 17 september fördjupar vi oss i arbetet i Huddinge 2030: Hur blir ambitionerna verklighet? Medverkar gör bland annat Tomas Hansson själv.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015