ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

HG Wessberg om Stockholms tunnelbaneuppgörelse

15 september 2014

Förra året utsåg regeringen HG Wessberg och Catharina Håkansson Boman till förhandlingspersoner för Stockholmsförhandlingen. Stockholmsförhandlingen syftar till att förhandla fram en överenskommelse om en utbyggnad av Stockholms tunnelbana och ett ökat bostadsbyggande. 19 km ny tunnelbana med nio stationer och 78 000 nya bostäder planeras enligt överenskommelsen.

Den 17 september kommer HG Wessberg till Business Arena för att berätta vad som händer just nu, i Tunnelbaneuppgörelsen i Stockholm – här befinner sig processen i dag, kl. 14.00.

HG Wessberg

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev