ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hej då, Bromma flygplats

16 oktober 2014

wanngård

Beslut har fattats om förbifarten, första spadtaget är gjort och det kommer att byggas. När det gäller Bromma flygplats kommer det inte att kunna läggas ned under denna mandatperiod, det finns ett avtal som gäller till 2038 […]. Vi kommer aldrig att lägga ned en flygplats om det hotar jobb eller tillväxt”.

Karin Wanngård (S), tillträdande finansborgarråd, gav klara besked på Business Arena Stockholm för drygt en månad sedan. Nu är situationen en annan. I går meddelade den rödgröna majoriteten att Bromma flygplats kommer att stängas. Läs mer här

Här kan du läsa artikeln som publicerades på Fastighetsnytt.se i samband med Karin Wanngårds besök på Business Arena den 17 september.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015