ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Här hittar du hela programmet för Business Arena Stockholm!

18 juni 2014

programstockholm

 

Nu kan du ta del av pdf-versionen av programmet för Business Arena Stockholm. I den finns bland annat de senaste versionerna av seminarier och inledningsanföranden, nya talare, samt rubriker och tidpunkter för våra 29 fördjupningar. För utförligare information om fördjupningarna hänvisar vi till hemsidan.

Vi vill även påminna er om att anmäla er i god tid om ni vill vara säkra på att få en plats. De senaste årens evenemang har nämligen blivit slutsålda.
Anmäl dig här

Obs: Vi kommer att uppdatera programmet löpande under sommaren och hösten och reserverar oss därför för ändringar vad gäller såväl programpunkter som medverkande talare. Den sista programversionen kommer att presenteras i september.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015