ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Här är alla vinnare 2018

27 september 2018

På Business Arena Stockholms scen utdelades i vanlig ordning en mängd priser. Här är samtliga vinnare av utmärkelserna i Branschindex, Framtidsidex, Årets monter och Årets lounge 2018.

Business Arena Stockholm är Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn och arrangeras sedan 2001. Business Arena Stockholm 2018 gick av stapeln den 19-20 september 2018 på Stockholm Waterfront Congress Centre. Alla priser delades ut på torsdagen den 20 september på Vasakronans torg i hjärtat av Stockholm Waterfront Congress Centre.

Framtidsindex

Uddevallahem och Halmstads Fastighets AB blev vinnarna när resultatet av Framtidsindex presenterades på Business Arenas scen.

Uddevallahem och Halmstads Fastighets AB vann pris i årets Framtidsindex för sitt branschledande sätt att marknadsföra branschen genom att ta emot ett stort antal ungdomar som sommarjobbare, praktikanter och trainees och genom det sprida kunskap om branschen.

Framtidsindex baseras på resultatet av en enkät som skickas ut till aktörer i fastighetsbranschen, där alla får svara på frågor om hur många unga som får arbete hos dem. Framtidsindex är ett initiativ från arbetsgivarorganisationen Fastigo. Prisutdelare var Fastigos vd Mona Finnström.


Branschindex

 Melin Förvaltnings AB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Tidaholms Bostads AB blev vinnarna när resultatet av Branschindex presenterades på Business Arena i Stockholm.

Branschindex är ett initiativ från Fastighetsnytt och AktivBo som syftar till att ge bostads- och fastighetsbolag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet. Underlaget är en årlig hyresgästundersökning som mäter förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. Det är åttonde året i rad som priserna delas ut på Business Arenas scen. På bilden ses alla vinnare tillsammans med representanter från samtliga nominerade bolag.

  • Melin Förvaltnings AB vann pris i kategorin Bostäder under 1000 lägenheter
  • Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) vann pris i kategorin över 1000 lägenheter
  • Tidaholms Bostads AB vann pris i kategorin kontor.

Årets monter

Priset Årets monter 2018 gick till Serneke som belönas för sitt vinnande bemötande och visuellt tilltalande presentation, där de lyckades skapa en nyfikenhet hos besökarna som får oss att vilja följa deras spår.

Juryns beslut grundas på fem kategorier: bemötande, funktion, intresseväckande, budskap och estetik. Juryn består alltid av studenter  som går fastighetsrelaterade utbildningar på landets högskolor och universitet. I år ingick Klara Egerström, Emma Erson, Gustaf Skrealid i juryn som samtliga studerar vid Lunds Tekniska Högskola till civilingenjör inom lantmäteri.


Årets lounge

Priset Årets lounge 2018 gick till Kungsleden som belönades för sitt självklara och subtila sätt presentera sin idé om framtidens kontor. Loungemiljön blev en naturlig mötesplats med intresseväckande puls och nytänkande atmosfär, där ”ute är det nya inne” fick ta plats.

Juryns beslut grundas på fem kategorier: bemötande, funktion, intresseväckande, budskap och estetik. Juryn består alltid av studenter  som går fastighetsrelaterade utbildningar på landets högskolor och universitet. I år ingick Klara Egerström, Emma Erson, Gustaf Skrealid i juryn som samtliga studerar vid Lunds Tekniska Högskola till civilingenjör inom lantmäteri.

 

Stort grattis från oss på Fastighetsnytt och Business Arena! 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015