ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Handel: Från upplevelse till volym – vilka grepp fungerar?

20 mars 2017

Med omsättningsbaserade hyror märks det direkt om lokalerna är tillräckligt ändamålsenliga. Den som äger handelsfastigheter arbetar med kundens kund i sikte. Vilka är de rådande strategierna? Hur ser en framgångsrik förvaltning ut när det gäller handelsfastigheter?

Emma Henriksson, hållbarhetschef, Atrium Ljungberg, Per Andersson, senior analytiker, HUI Research och Eric Sjöstedt, affärsområdeschef handel, Vasakronan, deltar som talare i seminariepunkten ”Handel: Från upplevelse till volym – vilka grepp fungerar?” under Business Arena Malmö den 20 april.

Till programmet för Business Arena Malmö>>

Anmäl dig till Business Arena Malmö>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015