ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gröna obligationer- PR-fluga eller framtidens melodi?

22 augusti 2014

I nr. 28, 2014, av Dagens Samhälle kan man läsa om Göteborgs stads satsningar på gröna obligationer, något de var världens första kommun om att ge ut år 2013. De lyckade satsningarna har nu lett till att staden vill göra hela låneportföljen hållbar.

I artikeln tillfrågas även Stockholms stads finanschef Anna Håkansson om gröna obligationer, något hon inte ser som ett alternativ för Stockholm:

Jag är rädd för att det blir kortsiktig PR som får styra med gröna obligationer

Hur förhåller det sig egentligen? På Business Arena Stockholm torsdagen den 18 september arrangerar vi en fördjupning i området – Gröna obligationer- PR-fluga eller framtidens melodi? En imponerade panel kommer att diskutera ämnet, bland annat medverkar Göteborgs stads KSO Anneli Hulthén.

Fördjupning X: Gröna obligationer – PR-fluga eller framtidens melodi?
Torsdag den 18 september, kl. 14.00-15.00

 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev