ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Greg Dingizian till Business Arena Malmö i april!

19 december 2013

Förra veckan introducerades fastighetsbolaget Victoria Park på börsbolagsmarknaden i samband med att de noterades på Stockholms Small Cap. Nyheten uppmärksammades bland annat i en av Fastighetsnytts artiklar (som du kan läsa här). Arbetande vice styrelseordförande för Victoria Park är Greg Dingizian, som vi även har nöjet att välkomna till Business Arena i Malmö den 3 april. Greg Dingizian kommer att medverka i det gemensamma inledningspasset och sitta i panelen för passet ”Valupptakt – hur påverkar valutgången regionen och branschen?”.

 

Greg Dingizian

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015